BHV EXPO GROEP

Totaalleverancier op ieder evenement!

BHV Expo Groep is één van de grootste totaalleveranciers van tenten, loges, tribunes en standbouwsystemen van de Benelux. We ontwerpen en construeren alles in eigen huis en beschikken over een zeilmakerij, een eigen onderhoudsafdeling en een geautomatiseerde zeilwasstraat.

 

BHV Expo Groep is in 1987 opgericht door Louis Havermans. In het begin bestond de verhuur voornamelijk uit pagodetenten en een klein assortiment spantenten. Al vrij snel werd de standbouwtak daar aan toegevoegd, waar ook de toevoeging “Expo” in de bedrijfsnaam naar verwijst. Na een enorme groei te hebben doorgemaakt in de standbouw- en tentenafdeling binnen het bedrijf, is in 2006 besloten om zelf te starten met het ontwikkelen, produceren en verhuren van een tribunesysteem, met succes!

Om de veranderende wensen van de evenementenwereld te kunnen blijven bedienen,  zijn we in 2013 ook begonnen met de ontwikkeling en productie van een verdiepingsvloer. Met deze verdiepingsvloer kunnen we tenten omtoveren tot dubbeldeck- & trippledecktenten! Inmiddels zijn wij niet meer weg te denken van de grote evenementen in de gehele Benelux.  Ben je zelf wel eens naar een paardensport- / wielerevenement of festival geweest? Dan is de kans groot dat je ons al bent tegengekomen.

Steeds vaker worden we door organisatoren ingeschakeld als totaalleverancier. Dit houdt in dat we naast het verhuren van onze eigen materialen ook de communicatie met & aansturing van andere leveranciers op ons nemen. Denk hierbij aan verlichting, elektra, verwarming, water, etc.

Tijdens de Coronacrisis is onze weerbaarheid als bedrijf in de evenementenwereld flink op de proef gesteld. In deze periode zijn we ons onder andere gaan oriënteren op de mogelijkheden binnen de semi-permanente bouwbranche. Tijdelijke supermarkten, sporthallen en andere bedrijfsruimtes behoren sinds 2021 ook tot ons aanbod.

 

Waarom BHV Expo Groep?

Bij BHV heb ik de kans gekregen om mijn eigen talenten optimaal te benutten. Het takenpakket is zo divers dat je altijd wel iets vindt waar je je graag verder in wil ontwikkelen. De evenementenbranche is ontzettend dynamisch en snel kunnen schakelen is een must.” Lena (Administratief Medewerker)

 

> 30 medewerkers

>75 projectlocaties in de Benelux

> 50.000 m2 tent

> 6.000 tribune zitplaatsen

productie in eigen huis

> 5.000 m standbouw

Open sollicitatie

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct, zodat we snel kennis kunnen maken!